Hvem har magten Workshops Om Din Tur Nu Kontakt
Logo

Din tur nu har udvalgt en række gode spil der kan bruges i workshops og undervisning

Ved workshoppen introducerer vi spillene og fungerer som spilguides.
 

Quarto (1991) 2 Spillere

Quarto er et rendyrket to-personers strategispil, som udfordrer den logiske tænkning. Spillet er hurtigt og et spil tager sjældent mere end 5-10 minutter, hvilket betyder at det egner sig godt til turneringer. I undervisningsbrug kan Quarto bruges på alle klassetrin og byder på læring inden for programmering og logisk ræsonnement.


Carcassonne
(2000) 2-6 spillere

Carcassonne udspiller sig i oplandet omkring den berømte franske middelalderby, hvor spillerne skal søge at få mest muligt ud af agerjord, byer, klostre mm. Denne ny-klassiker er et optimeringsspil, hvor man skal søge at få det største antal points ved spillets afslutning. Carcassonne er et turneringsspil, og der afholdes verdensmesterskaber hvert år. Spillet er let tilgængeligt og egner sig godt til alle aldersgrupper. Grundet dets simple natur og manglen på direkte konfrontation egner spilles sig godt til sammensatte grupper.


Dominion
(2008) 2-4 Spillere

På kort tid har dette spil om handel og magt i middelalderen fået kolossal succes. Og med god grund. Dominion er et kortspil, hvor hvert spil er forskelligt. Spilleren skal afkode hvert spil, og lægge en strategi for at vinde. Der er to faser i spillet, og vinderen der den spiller, der ved spillets afslutning har flest landterritorier. Spillet er engelsksproget, og egner sig godt til større børn og voksne, samt sammensatte grupper.


Forbidden Island
(2010) 2-4 Spillere

Forbidden Island er et co-operativ spil, hvor spillerne arbejder sammen om at besejre spillet ved at finde 4 skatte og slippe væk inden øen synker. Spillet handler om rolle forståelse og samarbejde, samt om at i fællesskab at nå et mål. Spillet er engelsksproget, og egner sig af den grund bedst til større børn og voksne. Spillet er et udpræget relationsopbyggende spil, men også et spil, hvor man i fællesskab arbejder med strategi, og justerer denne strategi løbende.

 

Flere af spillene er præmieret af Mensa

http://boardgamegeek.com/wiki/page/Mensa_Select
 

Kontakt os for at høre om priser og særligt tilrettelagte workshop.
kontakt@dinturnu.dk

 

Udover workshops kan har vi også to foredrag vi gerne kommer ud og holder. Foredragene kan stå alene eller i sammenhæng med en workshop

 

Foredrag om brætspillets historie

Hvor stammer Ludo fra? Hvor gammelt er det? Og hvordan så verdens første brætspil ud? Disse spørgsmål – og mange flere – vil blive belyst i foredraget om brætspillets historie.

Kan du lide brætspil, og vil du gerne vide mere om de forskellige spils oprindelse og udvikling? Vil du vide, hvilke typer brætspil der findes, hvorfor man overhovedet spiller og hvordan fremtiden for brætspil ser ud, er dette foredrag noget for dig.

Foredraget begynder med oldtidens spil fra Egypten og går via domino og dam til nutidige spil som fx Carcassonne og digitale brætspil.

Foredragsholderne er Thomas Iversen og Sune Kliborg, der– udover at være arkitekt og grafisk designer – arbejder med at udvikle nye spil.

 

Foredrag om De store tals lov

I et samfund som dyrker konkurrencen og vinderen, levnes der ikke meget plads i medierne eller i undervisningen, til at diskutere, om det reelt er de bedste der vinder? Er vinderen og den bedste altid den samme?

Brætspil er en simpel verden hvor der er vindere, forskellige niveauer af viden og forståelse for spillet. Derfor er brætspil et godt udgangspunkt for at italesætte et stort samfundsmæssigt problem – Den ofte fordummende forherligelse af konkurrencen og vinderen.

Med afsæt i brætspil får du et foredrag om ”de store tals lov” samt en uundværlig indsigt i mekanismen bag at vinde. Måske vil du fremad være mere kritisk over for vindere, og syntes at en god strategi i nogle tilfælde er vigtigere end at vinde.
 

Kontakt os for at høre om priser og særligt tilrettelagte foredrag.
kontakt@dinturnu.dk

Hvem har magten Workshops Om Din Tur Nu Kontakt